kvalitetni, cjenovno prihvatljivi i prilagođeni potrebama kupaca


Proizvodi firme Peplast su kvalitetni, cjenovno prihvatljivi i prilagođeni potrebama kupaca za većinu rješenja u različitim oblastima pakovanja.

Našim kupcima nudimo i tehničku podršku u primjeni nove generacije polietilenske ambalaže i rješavanju njihovih potreba.PePlast - Proizvodni proces


Osnovni proizvodi firme Peplast su ekstrudirana polietilenska ambalaža za pakovanje u građevinskoj, petrohemijskoj, prehrambenoj, poljoprivrednoj i drvnoj industriji.

PePlast doo Odžak

MI SMO OBITELJ


Ponosni smo na 20 godina postojanja i uspješnog poslovanja na bosanskohercegovačkom i regionalnom tržištu.

Naš uspjeh je rezultat velikog iskustva i stalnog nastojanja da ponudimo nova rješenja u oblasti proizvodnje i primjene polietilenske ambalaže.


20 godina postojanja


više od 50 uposlenih

3000 tona na godišnjem nivou


Od svog osnivanja do danas, firma Peplast, bilježi stalan rast obima proizvodnje zahvaljujući kontinuiranoj modernizaciji proizvodnih pogona. Vlastitim iskustvom i znjanjem sa više od 50 uposlenih u firmi Peplast, unaprijeđujemo kvalitet i paletu od 7 grupa proizvoda, što našu firmu stavlja u listu vodećih proizvođača u regiji. Sa proizvodnjom od oko 3000 tona na godišnjem nivou, možemo uspješno parirati našim konkurentima u regiji.

 

Internacionalni - Certifikat


za sistem upravljanja prema ISO 9001:2015

Dokazana je usklađena primjena po pravilniku i potvrđuje se prema proceduri certificiranja za preduzeće PePlast d.o.o. OdžakPARTNERI